Rabu, 26 Mei 2010

BILA PERBALAHAN MUSLI OLI DAN SELIU-LIU AKAN BERAKHIR?
Salam hormat buat peminat blog ini..lama sudah saya tidak menulis..tetapi dengan kekuatan sedia ada yang dikurniakan tuhan, saya masih mengikuti perkembangan para blogger di Kota Belud ini..walaupun tidak serajin dulu tetapi masih tetap ada ruang untuk membaca hasil karya para rakan blogger ini..syabas buat kalian..


Dalam banyak banyak blog itu saya masih lagi sempat mengikuti penulisan blog seliu-liu seorang wartawan Berita Harian yang dikatakan telah 'dicadangkan' pemecatannya oleh Musli Oli..itu cerita seliau-liu, sedangkan Musli Oli pula hanya menghubungi majikan seliau-liu untuk meminta kakitangannya ini diberikan nasihat sebabnya seliu-liu begitu lantang mengkritik dan mempersendakan Datuk Salleh Tun Said yang sekarang ini 'boss' kepada Musli Oli...


Kedua-dua orang blogger ini mempunyai hujah dan pendirian masing-masing, tetapi dari risikan saya mereka ini juga mempunyai ikatan persaudaran..jadi kenapa harus berbalah hanya denagn isu jalanraya Bypass...jalan raya itu sudah lama siap ..apakah dia akan kembali kepada semulajadi..?


lebih baik lupakan perbalahan itu dan kembali rapatkan saf supaya blogger di Kb terus memaikan perana yang penting dalam dunia cyber di sabah dan di malaysia khasnya.


salam hormat.
2 ulasan:

  1. saya tidak pernah jawap apa juga serangan peribadi seliu-liu dan blognya siti farhana dan Lamak diki dan lodo nganga..

    Biar masing-masing nilailah sendiri peribadi seseorang itu...saya hanya hubung Berita Harian berhubung isu seorang wartawan BH asyik kritik Ketua UMNO kerana Berita Harian adalah GLC milik UMNO..tidak pernah cadang Azronne di pecat. Jauh sekali gertak mau pukul kerana saya bukan jenis seperti itu..harap maklum.

    Sebelum itu saya hubung Azrone tanya berapa ramai yg terlibat dalam isu tanah yang perlu diberi pampasan kerana PERKASA akan bantu sediakan bantuan guaman. Dia jawab seorang pun rakyat juga! Nampak dia tidak serius tangani isu sebaliknya menjadikan isu sebagai modal balas dendam terhadap SSK.

    Saya jelaskan bahawa SSK bukan boss saya..saya kerja sendiri sebagai aktivis NGO dan aktivis UMNO. Jika azronne terus serang saya biarkan dan saya tidak akan jawap apa pun dan tidak akan balas...saya doakan dia dan keluarganya dilindungi Allah

    BalasPadam